Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ключар

Здравейте,
    искам да си извадя ключ дубликат.
    Някой да ми препоръча ключар.

Comment

• Здравейте!

Реших да си купя Алфа. Не съм уточнил все още модела, но знам че като видя колата ще разбера че е моята.Ако имате добри предложения, ще ми е много удобно и полезно да ги обсъдим.

Благодаря предварително!

Comment

• Първоначално публикувано от jbpower Покажи съобщение
        Здравейте!

Реших да си купя Алфа. Не съм уточнил все още модела, но знам че като видя колата ще разбера че е моята.Ако имате добри предложения, ще ми е много удобно и полезно да ги обсъдим.

Благодаря предварително!
        Така поставен въпроса , на мен ми се струва че всеки ще започне да си хвали модела . Като знам във Финландия какви са пътища, цени на горива и заплати - каквато и Алфа да ти легне на сърце-няма да сбъркаш (мое мнение)
        Last edited by craf; d.m.y г., 12:17.
        Аlfa 147 2.0 TS

Comment

• Колеги салона от 147 дали ще стане на 145 ?

Comment

• Първоначално публикувано от coalito Покажи съобщение
            Колеги салона от 147 дали ще стане на 145 ?
            Мисля, че няма да стане.
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата
            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Пичове гложди ме нещо тия дни и реших да питам
              Заводското CD на 156 (фацелифта) и съответно заводският ченджър към него,четът ли MP3или само аудио формат
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Някой да ми препоръча сервиз в Пловдив,където разбират от окачване на 147?Смених цялата предница и пак тропа писна ми вече.
                Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

• Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщение
                  Някой да ми препоръча сервиз в Пловдив,където разбират от окачване на 147?Смених цялата предница и пак тропа писна ми вече.
                  колега а смениха ли ти тампоните на стабилизиращата щанга по принцип ремонта е много труден за смяна на 2 тампона и почти всеки умишлено не го забелязва а почти винаги по големия проблем е там
                  1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• От там започнах колега. тампони на стаб. щанга,двата десни носача,и на левия горен тампоните.Вс е здраво.Утре мисля да взема 2 биалети да ги сменя и тях,но ме съмнява да тропат те.Три сервиза е гледаха и всички казват колата е перфектна.И колата пак си дрънка като карам бавно по неравности.
                    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex

Comment

• Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщение
                      От там започнах колега. тампони на стаб. щанга,двата десни носача,и на левия горен тампоните.Вс е здраво.Утре мисля да взема 2 биалети да ги сменя и тях,но ме съмнява да тропат те.Три сервиза е гледаха и всички казват колата е перфектна.И колата пак си дрънка като карам бавно по неравности.
                      а имахме преди време един подобен случаи при качване на канал и проверяваме шарнирите и уж са здрави но в същото време когато го освободихме шарнира да не е под напрежение и тогава се видя че е разбит като ги проверявате е добре да са разкачени друго не се сещам.
                      Пиши от какво е като разрешиш проблема успех
                      1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• На подемник е вдигаме не на канал.Ще пиша като разбера какво е.

Comment

• Ма и в трите сервиза ти сменяха по нещо или само са гледа ли някой от тях?!!!
                          Кви тампони ти сложиха на ст. щанга?
                          И кои са точно тия сервизи?
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                            Пичове гложди ме нещо тия дни и реших да питам
                            Заводското CD на 156 (фацелифта) и съответно заводският ченджър към него,четът ли MP3или само аудио формат
                            Не четат МР 3-ки, само обикновни CD-та.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Не четат МР 3-ки, само обикновни CD-та.
                              най-после някой отговори. Мерси.
                              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Здравейте, по пример на други потребители бих помолил за съвет. До сега бях на Пежо, сега съм се спрял на Алфа 147-мица, но чух и лоши отзиви за окачването на модела/марката. А и са сравнително ниски. Та идеята ми е колата почти всяка седмица да се кара зимата нагоре по планинските ни курорти, също понякога и по не толкова обработени пътища или пък лятото по черни пътища. Та според по-запознатите дали това е подходящата кола за мен или ще си навлека повече проблеми?

Comment

Working...
                                X